404 Not Found - Страница не найдена

404 Not Found
Cтраница не найдена

Эта страница сгенерирована автоматически хостингом Евробайт.


Читайте також:


Обробіток гливи
Автори: © К. Демеш, О. Євдокимова, В. Колісниченко Від авторів Білий гриб, підосичники, підберезник, рижик, маслюк - всім знайомі назви. Багато грибники-аматори не раз поверталися з лісу з повними кошиками цих грибів, потім їх сушили, солили, смажили і маринували. Добре взимку зварити ароматний суп із сушених білих грибів або розкрити до святкового столу баночку солоних рижиків.

Золоте дно - гриб глива!
Про печерицях знають все. Багато хто намагався їх розводити (і вельми небезуспішно!) Або збирали їх дикорослими. А ось про таке дуже смачне і їстівний гриб, як глива, знають не всі. У країнах Західної Європи, де грибівництво є традиційною і дуже прибутковою галуззю, гриб гливу давно оцінили по достоїнству і ввели в промислове виробництво.

Чудо-глива
Глива - екологічно чистий гриб, що вирощується на натуральному рослинному сировина без хімічних добавок.

ДВА СПОСОБИ ВИРОЩУВАННЯ ГЛИВИ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ
ГЛИВА ЗВИЧАЙНА (Plewotus ostreatus) - перспективний для промислового вирощування гриб. У природних умовах гриби ростуть на пнях і сухість листяних порід дерев (тополя, осика, черемха, дуб, бук і т.п.). Вешенка добре переносить заморозки і плодоносить з травня по листопад.

Вирощування грибів глива
Рік тому я вперше почув про грибівництві. Хоча всі знають про грибі печериця, але виявилося, що вирощувати гриби глива в 5 разів простіше і дешевше. Кілька місяців я займався тим, що шукав інформацію і намагався навчитися цієї професії.


   2010