404 Not Found - Страница не найдена

404 Not Found
Cтраница не найдена

Эта страница сгенерирована автоматически хостингом Евробайт.


Читайте також:


Обробіток гливи
Автори: © К. Демеш, О. Євдокимова, В. Колісниченко Від авторів Білий гриб, підосичники, підберезник, рижик, маслюк - всім знайомі назви. Багато грибники-аматори не раз поверталися з лісу з повними кошиками цих грибів, потім їх сушили, солили, смажили і маринували. Добре взимку зварити ароматний суп із сушених білих грибів або розкрити до святкового столу баночку солоних рижиків.

Технологія виробництва гливи
В останні роки в Росії спостерігається «грибний бум». Причина проста: надзвичайно висока харчова віддача грибів. Попит населення на них постійно зростає, а задовольняється він в неповній мірі, особливо, у зв'язку з випадками отруєння дикорослими грибами. Штучне розведення дереворазрушающих грибів для харчових цілей має багатовікову історію.

Золоте дно - гриб глива!
Про печерицях знають все. Багато хто намагався їх розводити (і вельми небезуспішно!) Або збирали їх дикорослими. А ось про таке дуже смачне і їстівний гриб, як глива, знають не всі. У країнах Західної Європи, де грибівництво є традиційною і дуже прибутковою галуззю, гриб гливу давно оцінили по достоїнству і ввели в промислове виробництво.


   2010